Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hinnasto

1 tai 2 yötä 32 / vrk

3 yötä tai enemmän 27 €/ vrk

toinen koira +10€/vrk, kolmas, neljäs... koira samassa loossissa + 5€/kpl/vrk

 

Hinnat sisältävät alv:n 24%

 
maksu käteisellä tai etukäteen tilille: FI07 4309 0010 2323 46
voit myös maksaa mobiilipankissa paikan päällä
 
Vuorokaudet lasken ylittyvistä öistä. Mikäli hoitojakso on lyhyt ja seuraava vuorokausi ylittyy kuudella tunnilla eli käytännössä koirasi lenkkeilee kahden päivän edestä, veloitan kaksi vuorokautta. Oikein pitkät hoitojaksot tai hyvin säännölliset työmatkakuviot lasketaan sitten tapauskohtaisesti.

Haku- ja tuontiajat sovitaan aina koirakohtaisesti. Ennen aamukahdeksaa voi tulla vain erityisessä poikkeustapauksessa ja iltayhdeksältä alkaa yörauha. Suunnittelen hoitokoirien lenkkiajat ja omat menoni asiakkaiden saapumisten mukaan. Mikäli siis olet ajoissa tai myöhässä, on todella tärkeää ilmoittaa asiasta minulle (tekstiviesti riittää).

Ensikertalaiset tulevat usein etukäteen tutustumiskäynnille ja sitäkin varten luonnollisesti sovitaan yhdessä ajankohta. Hoitolan päivärytmiin nämä sopivat parhaiten arkisin alkuillasta mutta muutkin ajat käyvät.

 

Mitä mukaan:

 
Tärkeimpänä omat ruuat (ettei tule turhia vatsavaivoja) ja turvalliset eli koiranpitävät ulkoiluvermeet. Fleksi on näissä ympyröissä minun puolestani ihan ok.

SItten jotain tuttua ja omaa, kuten peti/rätti/matto ja mahdollisesti jotain pureskeltavaa. Älä suotta kanna ruoka/vesikippoja mukanasi, niillä on taipumusta sekoittua tiskissä ja unohtua tänne ;) .

Raakaruokia ja luita varten hoitolasta löytyy pakastin ja jääkaappi.

Kuvagalleria